Billiárd - OB I.

2024.01.30. 07:23

Csabai siker, vásárhelyi fölény

A békéscsabai Bencsik Tibor sikerével zárult szombaton Gyomaendrődön a negyedik OB I-es szeparált egyéni verseny. A Körös Panzió és Étteremben a reggeli nyitányon 31 játékos kezdte meg a csoportküzdelmeket.

Bakulya Mihály

A legjobb négy közé bejutó versenyzők

Fotó: Beküldött fotó

Hét négyesben, valamint egy trióban zajlottak a körmérkőzések a főtáblát érő első két helyért. A legjobb 16 közé jutott biliárdosok egyenes kieséses rendszerben mérkőztek tovább, így alakult ki a végeredmény.

Színvonalas csatákat és remek szervezést hozott a nap, melynek végé a Csabai BK játékosa, Bencsik Tibor emelhette magasba a győztesnek járó serleget. A végig nagyszerűen teljesítő biliárdos mind a hét mérkőzését megnyerte, a fináléban a vásárhelyi Bánki-Horváth Tibort múlta felül. A harmadik helyen az ugyancsak a csongrádi mezővárosból érkező Pardi Roland végzett, aki az okányi Kincses Lászlónál bizonyult jobbnak a bronzmeccsen.

Említésre méltó, hogy a legjobb 8 között a DABE négy játékossal volt érdekelt közülük az említett kettős jutott négy közé a reggel 8 órától este 8-ig tartó versenyen.

Végeredmény: 1. Bencsik Tibor (Csabai BK), 2. Bánki-Horváth Tibor (DABE), 3. Pardi Roland (DABE), 4. Kincses László (Okányi BK).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában