Futsal

2024.01.31. 10:24

A bombaerős udvarhelyi csapat nyert Berényben

Az U19-es korosztály küzdelmeivel folytatódott a hétvégén Mezőberényben a 30. Farsang Kupa futsal szabályok szerint kiírt labdarúgótorna.

Gajdács Pál

A győztes Székelyudvarhelyi Sportiskola „Sárga” csapata

Az esemény a berényiekkel sokéves kiváló kapcsolatot ápoló két nagyon erős csapattal érkező Székelyudvarhelyi Sportiskola részvételével nemzetközivé vált. A mezőberényiek „Kék” gárdája az elődöntőben remek játékkal győzték le a Székelyudvarhely „Kék” csapatát, a döntőben viszont veszítettek a futsal játékot magas szinten játszó udvarhelyi „Sárga” együttesével szemben, így a serleg az erdélyiek tulajdonába került, a második helyet a házigazdák „Kék”, a harmadikat a székelyudvarhelyiek „Kék” együttese érdemelte ki.

Végeredmény: 1. Székelyudvarhelyi Sportiskola „Sárga”, 2. Berényi Gyermek FC „Kék”, 3. Székelyudvarhelyi Sportiskola „Kék”, 4. Körösladány, 5. Berényi Gyermek FC „Fehér”, 6. Gyulasport NKft., 7. Dévaványa, 8. Gyermek FC U17.

Különdíjak. Legjobb kapus: Földi Milán (Körösladány). Legjobb mezőnyjátékos: Popovics Erik (Székelyudvarhelyi SI „Sárga”). Gólkirály: Csíki Zsolt (Székelyudvarhelyi SI „Kék”). Legjobb hazai játékos: Szabó Zsolt.

A 30. Farsang Kupa február 3-án, szombaton az U13-asok mérkőzéseivel folytatódik. 

A torna különdíjasai

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában