Karácsony

2023.12.23. 16:52

Mitykó Veronika tiramisut készít az ünnepi asztalra

Még nem mondott le arról a súlyemelő Mitykó Veronika, hogy jövőre ott legyen a párizsi olimpián, de ehhez összetettben el kellene érnie a 225 kilogrammot. Bökfi János versenyzője, néhány napja a dohai világkupán szakításban 102 kg-al új országos felnőttcsúcsot jegyzett, s ez biztató. Most persze leginkább az ünnepre készül.

Gajdács Pál

20230911 Békéscsaba Beszélgetés Mitykó Veronika súlyemelővel, a Békéscsabai Súlyemelő és Szabadidő Sport Egyesület versenyzőjével és edzőjével Bökfi Jánossal. Fotó: Für Henrik FH Békés Megyei Hírlap Képen: Mitykó Veronika súlyemelővel, a Békéscsabai Súlyemelő és Szabadidő Sport Egyesület versenyzője

– Mivel január elején már felmérőre kell mennem a válogatotthoz, ezért nem engedhetem el magam az ünnepek alatt – mondja a Békéscsabai Súlyemelő és Szabadidő SE 23 éves tehetsége. – Ezért nagyon kell vigyáznom arra, hogy az ünnepekkor ne menjenek fel a kilók. Persze nehéz megállni akkor, amikor az asztalon most ott lesz a család egyik kedvenc étele, a töltött káposzta, amit anyukám készít el még a dédim receptje alapján. A hal nálunk ilyenkor nem igen jön szóba, mivel apukám horgász és év közben annyi halat ehetünk, amennyit csak akarunk. Jómagam az édesség készítéséből igyekszem kivenni a részemet, ilyenkor általában tiramisut csinálok, ami nagy kedvence a családnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában