Futás

2023.12.27. 11:43

Jótékony céllal mozdul meg az év utolsó napján Kondoros

Az év utolsó napján idén is megtartják Kondoroson a hagyományos szilveszteri futást. A helyi női kézilabdázók szervezésében tizenkilencedik alkalommal rendeznek futógálát, és a korábbi hagyományokhoz hűen idén is karitatív célokra ajánlják az 1000 forintos jelképes nevezési díjat, illetve a további felajánlásokat.

Bakulya Mihály

A tavalyi szilveszteri futás rajtja

A befolyó teljes összeget, valamint a további felajánlásokat a helybeli Tölcsér Zsoltika gyógykezelésére ajánlják fel! A 4 éves életvidám kisfiú alkari lefűződéssel született, amit megműtöttek a szegedi kórházban, de még vár rá egy beavatkozás az újesztendőben.
Az év végi buli egyébiránt nagy népszerűségnek örvend Kondoroson, ahol nem ritka a félezres tömeg sem, ami annak tulajdonítható, hogy sétálva, vagy kerékpárral is teljesíthető a 2000 méteres táv.
Ami a programot illeti, december 31-én reggel 9 órától a művelődési ház előtt lesz a gyülekező. Mód nyílik közös bemelegítésre is 10 óra 45 perctől a helyi Balance Aerobik Club sportolói jóvoltából. A rajt 11 órakor lesz, a korcsoportokat külön indítják majd. A célba érkezés után a házigazdák megvendégelik a résztvevőket, az eseményt pedig az adomány átadás zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában