Jótékonyság

2023.12.22. 17:46

Fél tonna kutyaeledelt adományozott az Előre FC

Az ünnepek előtt is folytatódott a Békéscsaba 1912 Előre hosszú évek óta tartó jótékonysági missziója. Az első csapatunk stábtagjai gyűjtést szerveztek, a felajánlásokból közel 500 kilogramm állateledelt vásároltak, melyet a Remény-Lak Állatvédő Egyesület részére szállítottak el december 22-én.

Beol.hu

Forrás: BMH

 

Az egyesület jelen pillanatban több, mint 100 jobb sorsra érdemes négylábú sorsáért felel, így bármilyen kutyaeledel vagy akár anyagi támogatás hatalmas segítség számára. Ez alkalommal Csató Sándor vezetőedző, Igricz Mihály klubigazgató, Tóth Roland kit-manager és Molnár Balázs médiafelelős vett részt személyesen az adomány átadáson, ám a a stáb többi tagja is kivette a részét a gyűjtésből. 

A Békéscsaba 1912 Előre nem csak az ünnepek alkalmával, azaz nem csupán kampányszerűen foglalkozik jótékonysági akciókkal, éppen ezért a 2024 januárjában újabb karitatív cselekedetre készül. A lila-fehér klub számára fontos, hogy visszaadjon a közösségnek, amely hétről hétre figyelemmel követi csapatait, ezért rendszeresen segít olyan embereken, akik hátrányos helyzetűek és keresi annak a lehetőségét, hogy elsősorban olyan rászorulókat támogasson, akik kötődnek hozzá.

„Bízunk benne – bár tudjuk, segítségünk apró csepp a tengerben –, hogy néhány napra biztosítani tudtuk bundás barátaink számára a bőséges táplálékot. Arra kérünk mindenkit, hogy segítsenek önök is, amennyiben módjukban áll, hiszen Együtt Erősebbek vagyunk!” – hangoztatja közösségi oldalán az Előre FC. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában