Labdarúgás

2023.11.19. 19:12

Megyeri siker az évzáró rangadón

Mezőmegyeri sikerrel fejeződött be a Vármegyei II./A osztályú bajnokság idényzáró fordulója vasárnap. A szomszédvári dobozi csapat vendégjátéka a csoport rangadóját is jelentette a két dobogós egylet között.

Bakulya Mihály

A kék mezes doboziak mostani vereségük ellenére az őszi idény üde színfoltjának bizonyultak. Archív fotó: Babák Zoltán

Fotó: Kepenyes Balazs

Mezőmegyer SE–Dobozi SE 3–0 (1–0)
Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Mezőmegyer, 80 néző. Vezette: Bakos József.
Mezőmegyer: Kun – Szabó T. (Szilágyi), Nagy B., Lehoczki (Kovács P.), Horváth B. (Jova), Kecskeméti, Séllei, Láza, Takács, Balogh M., Balog K. (Kurucz). Játékos-edző: Nyúl Gábor.
Doboz: Farkas Zs. – Szabó R., Huszár A., Kopács, Tímári, Szabó L. (Pojendán), Rácz Gy., Váczi R. (Roszik), Balogh Á. (Hollósi), Barcsay, Szigeti. Edző: Kis László.
Gólszerző: Láza (16., 88.), Balog K. (87.).

Az első félidő a hazaiak fölénye jegyében telt, akik a vezetést is megszerezték. A doboziak a folytatásban átvették az irányítást, de több lehetőséget is elhibáztak, a finisben pedig ezt újabb gólokkal büntették a megyeriek.

Nyúl Gábor: – A pálya talajához jobban alkalmazkodtunk az első félidőben, mint az ellenfél. A kétcsatáros játékunk is jól sült el, de ez mit sem ért volna a srácok utóbbi hetekben mutatott hozzáállása nélkül. Gratulálok a csapatnak az őszi teljesítményéhez!

Kis László: – Először is elismerésem a Megyernek az őszi második helyhez és a mai győzelemhez. Nagyot küzdöttünk, végig támadtuk a második félidőt, de a góllövéssel hadi lábon álltunk. Nincs szégyenkezni valónk az őszi teljesítményünk miatt, tavasszal folytatjuk, amit elkezdtünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában