Cselgáncs

2023.11.17. 12:55

HATO-s dzsúdós ezüstérmek

Ezüstérmet szerzett Szász Klára, a budapesti Nemzeti Közszolgálai Egyetem Ludovika Arénájában napokban megrendezett Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB).

Gajdács Pál

Szlávik Gergő a dobogó második fokán

Forrás: Hato Judo és MMA SE-facebook

A békéscsabai Hato Judo és MMA SE-ban versenyző testnevelés-, földrajztanár és edző szakos egyetemi hallgató, a profik mezőnyében a 70 kg-os súlycsoportban képviselte az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemet. Ellenfeleit ipponnal verve jutott a döntőbe, ahol egy hazánkban tanuló libanoni versenyzővel vívott szoros csatában nem sikerült nyernie, így az előző versenyhez hasonlóan ismét ezüstérmet szerzett.

Szász Klára ezüst érem
Forrás: Hato Judo és MMA SE-facebook

A budapesti TEK küzdősport gálán a HATO Judo és MMA SE dzsúdósa, Szlávik Gergő a 70 kg-osoknál gi grapplingben versenyzett. Két remek mérkőzéssel a döntőbe jutott, ahol alulmaradt. Molnár Szabolcs a 10 kilogrammal nehezebb versenyzők között indult és három győzelemmel (két karfeszítéssel és egy fojtással) jutott be a döntőbe, ahol neki sem sikerült nyernie, így Szlávikhoz hasonlóan ezüstérmet szerzett. 

Molnár Szabolcs a dobogó második fokán Hato Judo és MMA SE-facebook
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában