Asztalitenisz

2023.11.18. 16:45

Döntetlen a vármegyei rangadón

Mutatjuk az NB III.-as asztalitenisz eredményeket.

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Tisza SE I.–HED-LAND Mezőberényi SE 6:12

Asztalitenisz NB III.-as vegyes mérkőzés, Szolnok. Mezőberényi győztesek: Csetle Zoltán 4, Szűcs Sándor 4, Juhász Ádám 2, Tóth Sándor 1, a Csetle Zoltán, Szűcs Sándor páros. 

A rangadón az egységesebb mezőberényi együttes Csetle Zoltán és Szűcs Sándor kiemelkedő játékával szerezte meg a győzelmet az eddig szászázalékos szolnokiak ellen.      

Gyulai AK–Demeter Lehel ASE 9:9

NB III., vegyes, Gyula. Győztesek: Sarkadi Árpád 3, Dihel Mihály 2, Várady Zsolt 2, Béres Sándor 1, a Dihel Mihály, Várady Zsolt páros, ill. Medvegy Ákos 4, Botos Marcell 2, Magyari Milán 2, a Hortobágyi Bálint, Medvegy Ákos páros. 

A vármegyei rangadón a párosok után 1:1 volt az állás. A folytatásban fej-fej mellett haladt a két együttes, a Medvegy Ákos vezette újonc szarvasiak értékes döntetlennel távoztak az esélyesebb gyulaiak otthonából.

ASE Orosháza–Jászkun Volán SC I. 11:7

NB III., vegyes, Orosháza. Orosházi győztesek: Farkas Dávid 4, Fehér Zsófia 4, Bohács Béla 2, a Farkas Dávid, Fehér Zsófia páros. 

A jobb erőkből álló orosházi csapat Farkas Dávid, és Fehér Zsófia vezetésével megérdemelten nyerte a szombati találkozót.   

Kecskeméti Spartacus–Békési TEAM 4:14

Asztalitenisz NB II.-es vegyes mérkőzés, Kecskemét. Békési győztesek: Ágota Csilla 4, Balogh Ágnes Kira 4, Szelei Ákos 4, az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kira, és a Fekete Ádám, Szelei Ákos páros. 

A párosok után 2:0-ra vezettek a békésiek, majd a folytatásban jó játékkal magabiztosan győztek, és két helyet előreléptek a tabellán.        

Csaba Fly AE–Kováts DSE Karcag 13:5

NB III., vegyes, Békéscsaba. Békéscsabai győztesek: Bunda Szabolcs 4, Orodán Imre 3, Vizsnyai Dávid 3, Szenes Iván 2, a Bartyik Endre, Orodán Imre páros. 

A szombat délutáni találkozón, több mint három óráig tartó összecsapáson az egységesebb, végig jól küzdő békéscsabai csapat teljesen megérdemelten nyert.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában