Labdarúgás

2023.10.08. 18:24

Kimaradt a gyarmatiak meccslabdája

Újabb gól nélküli döntetlennel folytatta szereplését a gyarmati csapat az NB III.-as bajnokságban. A sárrétiek a tabella alapján esélyesebbnek vélt Hódmezővásárhely ellen úgy gyarapították pontjaik számát, hogy a végén büntetőt is hibáztak.

Bakulya Mihály

Szabó Bence (labdával) kidolgozta, Bartók István (10) elhibázta a büntetőt /Archív fotó: Daru Andrea/

Füzesgyarmati SK–Hódmezővásárhelyi FC 0–0

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 100 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Szilágyi Norbert, dr. Gavalla-Kulcsár Judit).

Füzesgyarmat: Fildan – Soós, Csáki, Bódis, Pinte – Mező, Bartók (Kiss P., 86.) – Sándor, Kis Sz., Szabó B. – Virág. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Hódmezővásárhely: Deczki – Arany (Rabecz, 64.), Ondrejó (Hegedűs, 46.), Hunya (Jónás, 90.), Zámbori – Dóra, Sipos (Borbás M., 64.), Zana, Gréczi – Guth, Vladul. Vezetőedző: Szűcs Róbert.

Kiállítva: Pinte (85. – második sárga lap).

Ahogy arra számítani is lehetett, a vendégek támadólag léptek fel, de a gyarmatiak szervezett védekezésével szemben meggyűlt a bajuk. A házigazdáknak mindössze egyetlen veszélyesnek tűnő lövést kellett blokkolniuk, a kapusuknak nem igazán akad dolga, igaz Deczkinek sem a másik oldalon. Szünet után fordult a kocka: immár a gyarmatiak kezdeményeztek többet. A hajrában megnyílt a lehetőség a győztes gól megszerzésére is, de a Szabó Bence javára befújt büntetőt Bartók elhibázta a 84. percben. Nyomban ezt követően Pinte vált ki a játékból, második sárga lapját begyűjtve. A vendégek próbálták gólra váltani az emberelőnyt, a veszélyesnek tűnő fejest azonban könnyen hárította Fildan. Maradt a döntetlen, ami inkább a vendégekre nézve hízelgő.

Jó: Soós, Csáki, Kis Sz., Sándor, ill. Deczki, Gréczi, Guth.

Szabados Tamás: – Boldogsággal tölt el, hogy a csapattól rengeteget visszakaptam a heti munkából, ami meg is látszódott a játékunkon. Amit elterveztünk, működött, sajnos az i-re a pontot nem sikerült feltennünk, pedig rászolgáltunk volna a három pontra. Gratulálok a fiúknak, büszke vagyok rájuk! Tar Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában