Tenisz

2023.10.12. 16:23

Bajnok a Viharsarok Tenisz Akadémia

Az utolsó őszi játéknapot rendezték a vármegyei csapatbajnokságban, végeredményt azonban még nem lehet hirdetni, mivel több idényközi elmaradt mérkőzés sorsa sem ismert. Ami biztosnak tűnik, sorrendben negyedik 5:4-es győzelmével a Viharsarok TA fiataljai zsebelték be az aranyérmet, noha nekik is hátra van még egy csatájuk.

Bakulya Mihály

Mokán István Damján

Felsőházi eredmények:

Viharsarok TA II.–Szalai Barna TC 5:4

Vármegyei csapatbajnoki mérkőzés, Békéscsaba. Győztesek: Mokán István Damján (1.), Hankó Bálint (2.), Fazekas Gábor (3.), valamint a Mokán István Damján, Fazekas Gábor (1.), és a Hankó Bálint, Tóth Vid (2.) páros, illetve Fábián Zsombor (4.), Winter Attila (5.), Nosza József (6.), és a Winter Attila. Nosza József (3.) páros.

Békéscsabai Előre TK II.–Tréning Center 9:0

Szeghalom. Győztesek: Mihály István (1.), Kis Barna (2.), Fábián Viktor (3.), Sándor Csaba (4.), Megyeri Ákos (5.), Ali Tibor (6.). A párosokat a Tréning Center feladta.

Gyomaendrődi TC–Sarkadi ITE-Vihar 5:4

Sarkad. Győztesek: dr. Bathó Gábor (1.), Csoma Gábor (2.), Vincze Tamás (3.), dr. Kerekes Attila (5.), és a Hornok Béla, Varga Szabolcs (2.) páros, illetve Kölüs Attila (4.), Oláh Zsolt (6.), valamint a Kölüs Attila, Seres Roland (1.), és a Kovács László, Oláh Zsolt (3.) páros.

Az 1. fordulóból pótolt mérkőzés:

Békéscsabai Előre TK II.–Szalai Barna TC 5:4

Gyula. Győztesek: Kis Barna (1.), Megyeri Ákos (2.), valamint a Kis Barna, Mihály István (1.), a Fábián Viktor, Ali Tibor (2.), és a Megyeri Ákos, Ollé Attila (3.) páros, illetve Boczonádi Tamás (3.), Fábián Zsombor (4.), Winter Attila (5.), Nosza József (6.).

Alsóházi eredmények:

Vésztői TK–Viharsarki Orkák 1:8

Vésztő. Győztesek: Turbucz Attila (2.), illetve Nagy Tamás (1.), Jantyik Péter (3.), Kollár Tibor (4.), Kemecsei Ákos (5.), Litauszki Tamás (6.), valamint a Nagy Tamás, Jantyik Péter (1), a Laurinyecz Norbert, Litauszki Tamás (2.), és a Kollár Tibor, Kemecsei Ákos (3.) páros.

Sarkadi Lendület SC–Orosházi VTK II. 0:9

Sarkad. Győztesek: Szűcs Dávid (1.), Farkas Máté (2.), Rétes Zoltán (3.), Bárdos Balázs (4.), Mecséri Lajos (5.), Rébék István (6.), valamint a Szilasi Dávid, Mecséri Lajos (1.), a Farkas Máté, Bárdos Balázs (2.) és a Rétes Zoltán, Jankov István (3.) páros.

A TSZSK Gyula III.–Békési TK mérkőzés elmaradt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában