Labdarúgás

2023.09.01. 13:24

Szombaton lesz dömping a megyei labdarúgópályákon

A vármegyei foci második vonalában, a II./A osztályban szombaton teljes játéknapot bonyolítanak le, ugyanakkor a mérkőzések kezdési időpontja eltér. A szabadkígyósi rangadón például már reggel útjára indul a labda, de Kondoroson és Mezőkovácsházán is korábban játszanak a kijelöltnél, hogy a játékvezetők szempontjából is áthidalható lehessen a napi nagyüzem.

Bakulya Mihály

A sarkadiak hazai pályán is debütálnak. Fotó: Kiss Zsolt

A 3. forduló programja. Szeptember 2., szombat, 9.30: Szabadkígyósi SZSC–Mezőmegyer SE. 14.00: Kondorosi TE–OMTK-Rákóczi, Mezőkovácsházi TE–Elek USE. 16.30: Békésszentandrási HMSE–Békéscsabai MÁV SE, Dobozi SE–Füzesgyarmati SK II., Békési FC–Csabacsűdi GYLSE, Dévaványai SE–Mezőberényi LE.

Egyetlen találkozó kivételével a Vármegyei II./B osztályban is szombatra zsúfolódik a második játéknap műsora. Érdekes csatákból nem lesz hiány, a határ menti rangadót vasárnap játsszák le Lőkösházán.

A 2. forduló programja. Szeptember 2., szombat, 14.00: Csanádapácai EFC–Kaszaper FC. 16.30: Kunágotai TE–Kétegyházi SE, Tótkomlósi TC–Köröstarcsai KSK, Csorvási SK–Újkígyós FC, Magyarbánhegyesi FC–Kevermes SE. Szeptember 3., vasárnap, 16.30: Lőkösháza KSK–Battonyai TK.

A Vármegyei III. osztályú bajnokság hétvégi programjában is csupán a telekgerendási meccs időpontja „kakukktojás”, ahol hagyományosan vasárnap rendezik a medgyesiek vendégjátékát. Utóbbiak a gádorosiakkal egyetemben, a tavalyi B-csoportos szerepvállalást követően most debütálnak a viharsarki negyedik vonalban.

A 3. forduló programja (Déli csoport). Szeptember 2., szombat, 14.00: Kardos KSK–Mezőmegyer SE II. 16.30: Gerlai SE–Békéssámsoni SK, Kamuti SK–Gádorosi LSE. Szeptember 3., vasárnap, 16.30: Telekgerendási LSC–Medgyesegyháza SE. Szabadnapos: Végegyházi SE

A 2. forduló programja (Északi csoport). Szeptember 2., szombat, 14.00: Vésztői TK–Csárdaszállási SZSK, Sarkadi KLE–Zsadányi KSE. 16.30: Sarkadkeresztúri SE–Bucsa SE, Kötegyáni FC–Okány KSK.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában