Labdarúgás

2023.09.14. 10:36

Gyula–Szarvas slágermeccs a kupában

Az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságán elkészítették a Békés Vármegyei Kupa 3. fordulója párosítását. A nyolc közé jutásért kisorsolt párharcokat a tavaszi zsúfolt versenynaptár miatt – rendhagyó módon – már idén november végén megvívják

Bakulya Mihály

A sorsolást Kiss János, a Jamina SE technikai vezetője végezte

 

A sorozatnak ebben a fázisában már nincs kiemelés, és területi szempontokat sem vesznek figyelembe. Így fordulhatott elő, hogy a Vármegyei I. osztály két éllovasa már a nyolcaddöntőben összecsap egymással. A Gyula–Szarvas párharc mellett Mezőhegyesen is viharsarki élvonalban érdekelt riválisok csapnak össze, a határvárosba a Gyomaendrőd látogat. Pikáns csatára van kilátás Újkígyóson, a még versenyben lévő két harmadosztályú gárda közül látszatra a Végegyháza kapta a fajsúlyosabb feladatot.

A továbbjutás egyetlen meccsen dől el. Döntetlen eredmény esetén az alacsonyabb osztályú csapat a kedvezményezett, míg azonos szintű felek között büntetőrúgások döntenek ilyenkor.

A Békés Megyei Kupa 3. fordulója párosítása: Mezőhegyesi SE–Gyomaendrődi FC, Mezőmegyer SE–Nagyszénás SE, Végegyházi SE–Medgyesbodzás SE, Kétegyházi SE–Mezőberényi LE, Dévaványai SE–Orosházi MTK-ULE, Újkígyós FC–Szabadkígyósi SZSC, Kamuti SK–Tótkomlósi TC, Gyulai TFC–Szarvasi FC. A forduló hivatalos játéknapja november 25.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában