Labdarúgás - NB III.

2023.08.02. 21:41

Színes mérkőzést játszott a Körösladány

Nem feltétlenül a fociról emlékezetes mérkőzésen szerzett pontot a körösladányi csapat a Vasas II. otthonában, az NB III.-as bajnokság szerdai második játéknapján. Az angyalföldi találkozón hét sárga és és öt piros lapot is kiszórt a játékvezető, aki ezzel együtt sem igazán tudta kezelni a 35. perctől elharapódzó jeleneteket.

Bakulya Mihály

Raducu Sorin eredményesen "halászott a zavarosban"

Fotó: Kovács-Goda József

Vasas FC II.–Körösladány MSK 1–1 (1–0)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 120 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Sztányi Tibor, dr. Gavalla-Kulcsár Judit).

Vasas FC II.: Bánfalvi – Hosszú, Papp Cs. (Pócs, 34.), Puskás, Feledy – Forgó, Rab – Szabó B., Varga D. (Szunyog, 58.), Bakti (Farkas B., 42.) – Mamusits (Farkas J., 58.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Körösladány: Kertész – Sztankó (Szilágyi D., 65.), Raducu, Wéber, Bakk (Papp Zs., 65.) – Zelenyánszki (Talpalló N., 46.), Kisari (Rajsli, 46.) – Czirok, Pusztai, Malkócs – Csicsely. Vezetőedző: Ekker Attila.

Gólszerző: Szabó B. (13.), ill. Raducu (86.), Kiállítva: Puskás (57.), Hosszú (93.), ill. Malkócs (81.), Talpalló N. (93.), Papp Zs. (95.).

Malkócs lesgóljával indult a meccs, a Vasas viszont vitatott találattal szerzett vezetést a 12. percben. A saját tizenhatosuk előterében szabálytalanul szereztek labdát a hazaiak, de mivel a játékvezető sípja néma maradt, megindultak a vendégkapu felé. Szabó Benjámin a védők megingását is kihasználva, 17 méterről ballal bal alsó sarokba bombázott. Nyomban ezután Malkócs egalizálhatott volna, de a lövése az oldalhálóban kötött ki. Az ivószünetig a ladányi védők is igazolták két alakalommal, hogy jól állnak a lábukon. Egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, egyik fél sem tudott a másik fölé nőni.

Szünet után a látogatók esélyeit megnövelte, hogy az 57. perctől emberelőnyben focizhattak, Puskás ugyanis begyűjtötte a második sárga lapját. Az egyetlen bajt az jelentette, hogy nem igazán ment nekik a játék ebben az időszakban, a játékrész hajrájában pedig a létszámot illetően kiegyenlített lett a meccs. Malkócs két perc alatt begyűjtött két sárga lapot. A sok rossz előjel ellenére a hajrában csak összejött a ladányiak egyenlítő találata, egy szöglet utáni kavarodást kihasználva, Raducu halászott ügyesen a zavarosban. A hosszabbítás pedig a további kiállításokról szólt: az erélytelen játékvezető újabb három pirosat kiszórt, közte Talpalló Norbertnek, majd nem sokkal később Papp Zsoltnak.

Jó: Rab, Varga D., ill. senki.

Ekker Attila: – A mai teljesítményünk alapján örülnünk kell az egyik pontnak. Sajnos mélyen a valós tudásunk alatt játszottunk, ami pedig különösen fáj, hogy ezáltal frusztrálttá vált a csapat és időközönként fegyelmezetlenné is.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában