25 kiló hallal nyert

2024.05.01. 09:45

Egy 10 kilós ponty is segített a győzelmében Kondoroson

A kondorosi, homokbányai tónál rendezték meg a II. Majális Kupa Horgászversenyt. A kiírás sok embert megmozgatott, hiszen a helyieken kívül érkeztek Orosházáról, Békéscsabáról, Szarvasról, Mezőberényből és Kunágotáról is. Összesen 31 horgász adta le a nevezését, így szinte a tó minden helyén ült versenyző. A legnagyobb kifogott hal több mint 10 kilót nyomott.

Nyemcsok László

Kékesi Mátyás főszervező elmondta, a magas létszámra tekintettel két szektorra osztották a tavat. Szektoronként az első öt versenyzőt és legnagyobb halat kifogó sporttársat díjazták.

A gyermekek is örömüket lelték a horgászversenyben
Forrás: Facebook

– A változékony idő és a halak ívási idejének közeledte miatt sajnos nem volt olyan mennyiség, ahogy azt a tótól „vártuk”, de a kevesebb hal ellenére is akadtak szép fogások – ecsetelte Kékesi Mátyás. – A legnagyobb halat, egy több mint 10 kilós pontyot Hidasi Zsoltnak sikerült kifognia.

Hidasi Zsolt nyerte az összetett versenyt
Forrás: Facebook

Az „A” szektorban Ézsiás Sándor nyert 17,55 kiló hallal, a második Kékesi Mátyás (17,275), a harmadik pedig Vásárhelyi Lajos (15,17) lett. A „B” szektorban Hidasi Zsolt bizonyult a legjobbnak 24,9 kiló hallal, a második helyen Mészáros Dávid (11,64), a harmadikon Kovács Bence (6,815) végzett.

Az eredményhirdetés után nagyon sokan arról beszéltek, hogy ha lesz rá lehetőség, jövőre is neveznek. Kékesi Mátyás beszédében megköszönte a Kondorosi Horgász Egyesült elnökségének a lehetőséget, és tagjainak a segítséget, valamint kiemelte, hogy több támogató is a verseny mellé állt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában