Labdarúgás

2023.08.08. 09:20

Szerdán sorsolják a Magyar Kupa második körét

Szerdán kiderül, hogy augusztus végén milyen ellenfelekkel csatáznak a viharsarki együttesek a labdarúgó MOL Magyar Kupa második körében Az MLSZ Versenybizottsága a déli órákban tartja meg az újabb forduló sorsolását.

Bakulya Mihály

Forrás: Shutterstock

Ismeretes, hogy a részvételre jogosult vármegyei és NB III-as együtteseket földrajzi elhelyezkedésük szerint négy csoportba sorolták. A békési együttesek a Dél-keleti csoportban érdekeltek, ahol 34 gárda kezdte meg a csatározásokat. A továbbjutók közül tizenhatot sorsolnak össze egymással, a fennmaradó egyet pedig valamelyik másik divízióhoz tartozó pár nélkül maradt alakulatával párosítják össze.

A versenykiírás szerint az első fordulóra kialakított sorsolási csoportokon belül nincs kiemelés, bárki játszhat bárkivel, de mindig az alacsonyabb osztályú fél a mérkőzés házigazdája. Szűkebb pátriánkból a Békéscsaba 1912 Előre, a Körösladány MSK, a Mezőmegyer SE, az Orosházi MTK-ULE és a Szarvasi FC játékosai, vezetői és szimpatizánsai várhatják megkülönböztetett figyelemmel az augusztus 26-27-i játéknap sorsolását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában