Kézilabda

2023.08.18. 20:34

Magyar döntőt rendeznek a Szabó Károly-emléktornán - galériával

Békéscsaba–Kisvárda döntőre kerül sor szombaton délben a III. Szabó Károly-emléktornán. A négycsapatos békéscsabai felkészülési tornán előbb a Kisvárda a román I. osztálytól idén búcsúzó CSM Slatinát verte, majd következett az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE és a szintén román HC Zalău ütközet, amit jobb második félidei teljesítményével a lila-fehérek nyertek meg.

Gajdács Pál

Fotó: Lehoczky Péter

Hullámzó teljesítmény jellemezte a csabaiak első félidei játékát, ám a szünetben sikerült felráznia együttesét Rác Sándor vezetőedzőnek. A második félidőben Szabó Dóra remekelt a kapuban, miközben csapata védekezése felkeményedett, amiből társai gyors és eredménnyel záruló letámadásokat vezettek. Amikor kellett, jól kihasználták az emberelőnyt és lényegesen kevesebb technikai hibát vétettek, megérdemelten győztek.

A Békéscsaba egy nagyon jó csapatot győzött le a a második félidei jó játékával.

EUbility Group-Békéscsabai ENKSE–HC Zalău 25–23 (11–15)

Felkészülési női mérkőzés. Békéscsaba. V.: Kiu G., Kiu T. Békéscsaba: Pásztor – Horváth G. 2, Lanisztanin 10 (2), Román 2 (1), Giricz 2, Gyimesi 3, Szondi 2. Cs.: Szabó D., Madera-Domokos (kapusok), Mayer 2, Termány 2, Aranyi, Jovacsevics, Török, Csáki, Bencsik. Edző: Rác Sándor.

Kiállítások: 10, ill. 18 perc.Hétméteresek: 5/3, ill. 4/2.

A szombati program. A 3. helyért, 10.00: CSM Slatina–HC Zalău. Döntő, 12.00: EUbility Group-Békéscsabai ENKSE–Kisvárda Master Good SE.

A nap másik mérkőzésén: CSM Slatina–Kisvárda 21–25 (9–9). 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában