Labdarúgás

2023.08.22. 19:17

Körösladányba viszi kupameccsét az Előre

Átmeneti otthonba költözik a szombati Magyar Kupa mérkőzésre a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgócsapata. A lilák kényszerű okokból Körösladányban fogadják a monori együttest, mert a Kórház utcai Stadion centerpálya átmenetileg játékra alkalmatlanná vált.

Bakulya Mihály

Nem fest szép képet a játéktér, de remélhetőleg helyreállítható. Fotó: Molnár Balázs

Az utóbbi hetek időjárási helyzete, a korábban esett rengeteg csapadék és a jelenlegi igen párás, extrém meleg következtében a pálya gyepszőnyege egy bakteriális-gombás fertőzést kapott, melyet kizárólag egy vegyszeres eljárás alkalmazásával lehet orvosolni. Szakemberek napok óta azon dolgoznak, hogy a gyepszőnyeget megmentsék és minél előbb visszaállítsák a korábbi állapotot, de az elkövetkezendő szombaton a pálya még egészen biztosan nem lesz használható.
A klub segítségére Körösladány vezetősége sietett, amely lehetővé tette, hogy a lila-fehér csapat ideális körülmények között, megfelelő lincencel rendelkező  pályán tudják lebonyolítani a mérkőzést. A szurkolók és szimpatizánsok kényelmetlenségét a csabai egylet vezetősége azzal kompenzálja, hogy belépőjegy megváltása nélkül tekinthetik meg a találkozót. Akik nem tudnak elutazni, azok a hivatalos YouTube csatornán követhetik majd nyomon élőben az eseményt.
Ami pedig a további programot illeti, az augusztus 30-án (szerda) esedékes Békéscsaba 1912 Előre–Kecskeméti TE II. NB III.-as bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését tervezik, a konkrétumokról a későbbiek folyamán ad tájékoztatást a klub.

08. 24. 14-es

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában