Birkózás

2023.08.07. 16:47

Érmek a nemzetközi birkózó versenyről

A Vasas Birkózó Szakosztálya, és a Szarvasi Birkózó Egyesület immáron hetedik alkalommal rendezte meg a hétvégén rangos nemzetközi birkózóversenyét a fővárosban.

Verasztó Lajos

A képen középen a győztes szarvasi Szpisjak Bence.

Fotó: Szarvasi BE

A viadalon tizenhárom ország, csaknem 240 sportolója lépett szőnyegre. Az erős mezőnyben angol, belga, olasz, német, ír, moldáv, román, lengyel, osztrák, tádzsikisztáni, szlovák, ukrán és magyar fiatalok mérték össze tudásukat.  

A szarvasiak közül Szpisjak Bence aranyérmes lett, Belincsák Henrik, és Tóth Patrik a dobogó második fokára állhatott fel, míg Tóth Kevin bronzérmet nyert, Jankovszky Vencel pedig a negyedik helyen végzett. 

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzői közül az U20-as korosztályban Jochim Márk aranyérmes lett, Gábor Zalán a negyedik helyet szerezte meg. A rangos versenyt a héten egy közös nemzetközi edzőtábor követi Szarvason, az Alkotmány utcai csarnokban, ahol a birkózók napi két edzésen vesznek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában