Ökölvívás

2023.08.08. 15:16

Az ország legjobb amatőr bunyósai jönnek

Augusztus 11-én Kétegyházán, 12-én pedig Békéscsabán találkozik a felnőtt ökölvívó válogatott bővebb kerete, akik az áprilisban munkába álló szövetségi kapitány, Hamid Tangribergenov előtt mutathatják meg tudásukat.

Bakulya Mihály

Fotó: Shutterstock

A ringbe lépő versenyzők – akik közül korábban többen is szerepeltek felnőtt világversenyeken – azzal a céllal húznak kesztyűt, hogy első számú válogatott versenyzőkké váljanak. A két napos eseményen közel húsz mérkőzés kerül megrendezésre, ringbe lép többek közt a többszörös szupernehézsúlyú magyar bajnok Bernáth István, a szintén korábbi magyar bajnok Szaka István és Fodor Milán is.

Kétegyházán pénteken a Pogács Fesztivál megnyitóját követően, délután 18 órakor kezdődik a program. Másnap a békéscsabai Csaba Park Rendezvénycsarnoka lesz a helyszín, ahol 15 órától a tervek szerint 12 mérkőzést bonyolítanak le. A magyar válogatott bő keretének tagjai küzdenek egymással, az üzbég szakvezető előtt azzal a hosszú távú céllal, hogy a súlycsoportjuk vezéregyéniségei legyenek a következő világeseményekre.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában