Kézilabda- NB I. B

2023.07.17. 09:04

Padla Józseffel hosszabbított a Békési FKC

A július 19-én kezdődő felkészülést is Padla József edző irányításával kezdi meg az Optimum Solar-Békési FKC NB I. B-s férfi csapata, aki az egycsoportossá összevont másodosztályú bajnokságban ötödik helyre vezette az első számú viharsarki gárdát.

Bakulya Mihály

Padla József megérteti magát a békési csapat játékosaival, ez is közrejátszik a jó eredményben

Fotó: Gapixfotó

Az eredmény várakozás feletti szereplést takar, nem véletlen tehát, hogy a vezetés további bizalmat szavazott a 37 esztendős szakembernek.

– Természetesen két oldalú döntés volt, a vezetőknek is bizalmat kellett szavazniuk, de ami miatt a folytatás mellett döntöttem, az a klub stabilitása, az utánpótlás korú játékosok beintegrálásának a lehetősége, és természetesen a játékosok, akik úgy gondolom keményen edzenek és kiváló sportemberek. Ezek mind nagyon fontosak a mai sportban, hogy tudjon az ember minőségi munkát végezni – fogalmazott a tréner a szerződése meghosszabbítása kapcsán.

A szakember egy hosszú, kemény évet zárt a csapatával egyetemben, ugyanakkor úgy véli, hogy az öthetes nyári szabadság elegendő a regenerálódásra, és ráhangolódni az új kihívásokat tartogató, előttünk álló idényre.

– Nagyon sokat dolgoztunk, de úgy gondolom, megérte a befektetett munka. Szép eredményt értünk el és teljesítettük a vezetőség által kitűzött célokat, ami mindig öröm a játékosoknak és edzőknek egyaránt. A héten nekilátunk a közös munkának, a játékosok azonban már hazai egyéni feladatokat is kaptak, hogy könnyebb legyen újrakezdeni a felkészülést – tette hozzá Padla József, aki viszonylag állandó csapatra támaszkodhat az elkövetkező évben.

Mindössze két kézilabdázó távozott, akik helyére egy játékos érkezik és egy újabb saját nevelésű fiatal is felkerült az első csapat keretébe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában