Kézilabda

2023.07.31. 08:53

Kecskeméten mutatkozik be a békési csapat

A felkészülés harmadik hetébe lépett az Optimum Solar-Békési FKC NB I. B-s férfi csapata. A játékosok mindennapos edzésekből merítik az előttünk álló évhez szükséges erőt, eközben a menedzsment a riválisokkal véglegesíti a bajnoki műsort és egyezteti a tesztmérkőzések időrendjét.

Bakulya Mihály

A békésiek a hazai rendezésű mérkőzéseik közül csupán a Vecsés ellenit nem szombaton tartják

Fotó: Janos Gazso

Annyi már biztos, hogy a kék-fehérek szeptember 3-án az újonc Rákosmente KSK otthonában kezdik a másodosztályú szereplésüket, a hazai rendezésű találkozók döntő többségét pedig a megszokott szombati napokon 18 órától rendezik. Ettől eltér a 6. fordulóra esedékes Vecsés elleni párharc, melyet egy helyi rendezvény miatt már október 6-án pénteken este megvívnak.
A bajnoki kötelezettség mellett szépen alakul a tesztmérkőzések időrendje is. A személyi összetételét tekintve szinte változatlan békési csapat augusztus 11.-én Kecskeméten mutatkozik be, egy héttel később két egymást követő napon is hazai környezetben, míg a főpróbát jelentő augusztus 26-i dátumra még keresik a legmegfelelőbb partnert.

A lekötött edzőmérkőzések időrendje
Augusztus 11., péntek, 17.00: Kecskeméti TE–Optimum Solar-Békési FKC
Augusztus 18., péntek, 17.00: Optimum Solar-Békési FKC–Debreceni EAC
Augusztus 19., szombat, 17.00: Optimum Solar-Békési FKC–Pick Szeged U21
Augusztus 26., szombat: ?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában