Asztalitenisz

2023.06.13. 14:04

Színvonalas versenyt hozott a Vektor Kupa Békésen

Békésen, a Szarvasi úti teremben rendezte meg a Békés Megyei Asztalitenisz Szövetség az 2022–23-as szezon utolsó versenyét.

Verasztó Lajos

Forrás: BMH

A viadal fő támogatója a Vektor Kft. ügyvezetője Varga Lajos a verseny végén szép serlegeket és érmeket adott át a legjobbaknak. A versenyre 19 éves korig neveztek utánpótlás asztaliteniszezők, a viadalon 19 fiú, és 10 lány küzdött az érmekért. A lányok mezőnyében az ASE Orosháza volt a legeredményesebb, a fiúknál a Demeter Lehel ASE fiataljai uralták a mezőnyt.

Eredmények. Fiú egyéni: 1. Hortobágyi Bálint, 2. Botos Marcell, 3. Magyari Milán (mind Demeter Lehel ASE) és Kalmár Balázs (Békési TEAM). Leány egyéni: 1. Farkas Izabella, 2. Kasza Anett, 3. Sánta Elena (mind ASE Orosháza) és Sajben Mercédesz (Gerendási SE).
Fiú páros: 1. Hortobágyi Bálint, Magyari Milán (Demeter Lehel ASE), 2. Botos Marcell, Posgay Brúnó (Demeter Lehel ASE), 3. Kis Rudolf, Zahorán Attila (Gerendási SE) és Kalmár Balázs, Styr Kevin (Békési TEAM).
Leány páros: 1. Farkas Izabella, Kasza Anett (ASE Orosháza), 2. Sánta Elena, Vadász Réka (ASE Orosháza), 3. Král Vanda, Rosinsky Petra (Demeter Lehel ASE, ASE Orosháza) és Szőke Anna, Vashegyi Regina (ASE Orosháza).
Vigasz verseny: 1. Vadász Réka (ASE Orosháza), 2. Rosinsky Petra (ASE Orosháza), 3. Korbely Alex (Demeter Lehel ASE) és Németh Endre (Demeter Lehel ASE. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában