Labdarúgás

2023.06.23. 08:21

Rutinos védő tért vissza Gyarmatra

Megérkeztek a nyári átigazolási szezon első hírei. Mindhárom NB III.-as csapatunk szolgáltatott híreket.

Bakulya Mihály

Burai Dávid hat év után hagyta el a körösladányi csapatot

Fotó: Kovács-Goda József

A Kisvárdára igazoló Czékus Ádám után újabb támadó távozott az NB III.-ba kieső Békéscsaba 1912 Előre csapatától. A 23 esztendős Hamed Yasin télen Nyíregyházáról került kölcsönbe a Kórház utcába, és bár gól nélkül maradt a tavaszi bajnokikon, harcossága példaértékű volt. Ősztől ismét a szabolcsiaknál folytatja karrierjét, akik osztályozó által őrizték meg másodosztályú tagságukat.

Rutinos balhátvédjét veszítette el a füzesgyarmati csapat. A sárrétieknél öt és fél szezont lehúzó Pataki Zalán Lajos (27) a Karcagtól kapott visszautasíthatatlan ajánlatot, így a mostani felkészülést már a nagykunsági szomszédvárban kezdi el. Visszatérőjük is lesz a piros-fehéreknek: a védelemben és középpályán is otthonos Olteán Sergiu Adrián (35) a félixfürdői Lotusnál eltöltött félév után játszik újból gyarmati színekben.

A gyarmatiakkal ellentétben a Körösladányban egyelőre csak távozók vannak. A tapasztalt belső védő, Dócza Gábor (32) után egy támadóról is le kell mondaniuk a kék-fehéreknek. Burai Dávid (27) azért vált, mert Szegedre költözik, és ott igyekszik tudásához méltó klubot találni. A játékos hat évet töltött az MSK színeiben, ez alatt 198 tétmérkőzésen lépett pályára és kezdettől alapembernek számított.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában