Labdarúgás

2023.06.19. 21:58

Czékus Ádám az élvonalban folytatja

Az elmúlt bajnokságban nagyon kevés jó teljesítmény akadt a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es csapatánál, amely el is vesztette másodosztályú tagságát.

Bakulya Mihály

Czékus Ádámot bemutatták Kisvárdán.

A kivételek egyikét a Ferencvárostól tavaly igazolt Czékus Ádám jelentette. A vajdasági származású 20 esztendős támadó 10 találatával a lila-fehérek házi gólkirályának bizonyult, és lelkes játékával hétről-hétre a gárda legjobbjai között volt.

Az éves teljesítménye máshol is feltűnt, több klub versenyzett az aláírásáért, ráadásul az élvonalból. Végül a Kisvárda lett a befutó, hétfő este jelentette be szerződtetését a szabolcsi gárda menedzsmentje.

– Több kérőm is volt az NB I.-ből, ám amikor eljöttem ide, Kisvárdára egy ismerkedési látogatásra, akkor meggyőződtem róla, ha futballista akarok lenni, itt a helyem. Mindent megtettem azért, hogy a Békéscsaba a másodosztályban maradjon, ám ezt nem sikerült elérnünk, személy szerint viszont nem zártam rossz szezont, ebből szeretnék táplálkozni. Két éve a Fradi második csapatával az NB III-ban, tavaly a másodosztályban szerepeltem, úgy érzem, készen állok az élvonalbeli folytatásra, nagy álmom válik valóra azzal, ha sikerül majd bemutatkozni az élvonalban, ezért dolgozom majd a felkészülés során – nyilatkozta a Kisvárda FC közösségi oldalán Czékus Ádám, aki a piros-fehéreknél is a 37-es mezszámot választotta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában