Kézilabda

2023.06.30. 20:33

Bemutatta első nyári új igazolását a Békési FKC

Az első nyári új szerzeményét jelentette be honlapján a Békési FKC. Az első számú megyei férfi kézilabdacsapat Egerből szerződtetett játékost, miután megegyezett az élvonalba visszatérő hevesi gárda balszélsőjével, Kepess Jánossal.

Bakulya Mihály

Kepess János

A legújabb békési játékos 2008-ban ismerkedett meg a sportággal a Csanádi kézisuliban. Ezt követően a Ferencvárosban bontogatta szárnyait, ahonnan a NEKA-hoz került. A 2022/2023-as bajnokságban igazolt Egerbe, ahol 62 góllal járult hozzá az NB I B-s bajnoki címhez.

- A dolgok úgy alakultak, hogy nem folytathatom Egerben, így elkezdtem a lehetőségeket átgondolni és a legjobb döntést meghozni. Jó pár ember véleményét és segítségét kikérve, végül a Békés ajánlata mellett döntöttem. Pályafutásomat tekintve, ez volt a legjobb lehetőség, mert az ismereteim szerint egy nagyon jó társaság van itt. Gyakorlatilag én leszek az egyetlen új ember a keretben, vagyis kellően összeszokott a gárda, többekkel ápolunk jó kapcsolatot korábbról – érvelt a 22 esztendős kézilabdázó.

Legutóbbi híradásunk óta a tavalyi keret több tagjával is szerződést hosszabbított a klub menedzsmentje. Ennek értelmében újabb évre a BFKC játékosa marad a jobbszélső, Fedor Bence, az irányító, Varsandán Áron, valamint az U20-as és az NB II.-es gárdákban is oszlopos tagnak számító Balogh Barnabás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában