Békéscsaba

2023.05.01. 09:38

Minden éremből hazahoztak egyet a Jankay tornászai

Czupper Naomi révén aranyérmet is hazahoztak a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói a napokban a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben Budapesten megrendezett országos diákolimpiai döntőjéről.

G. P.

Beküldött fotó.

A Torna Club két edzője, Varga Adrienn és Ördög Szabolcs által a felkészített tornásznő 41,400 pontot kiérdemelve az A kategória III. korcsoportjában egyéni összetettben diadalmaskodott.

Nemcsak Czupper Naomié volt az egyetlen medál a döntőről, hiszen az idősebbek között, a IV. korcsoportban a Jankay iskola tanulói közül Kiszely-Horváth Anita 42,200 ponttal ezüst-, Potocska Polla 39,700 egységgel bronzérmes lett. Jól szerepelt még a békéscsabai tornászok közül Abdullah Darya Rebaz is, aki 37,700 ponttal negyedik lett.

– A felkészülést kisebb sérülések hátráltatták, volt sírás, nevetés, de a lelkesedés töretlen. Nagyot küzdöttünk ma is a jó gyakorlatokért, eredményekért. 

Büszkék vagyunk rátok lányok! – írták edzői a Torna Club Békéscsaba hivatalos közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában