Birkózás - U20

2023.05.21. 21:00

A szarvasi Hajduch Nándor országos bajnok

Birkózás Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban rendezték meg a hétvégén az idei U20-as szabad- és kötöttfogású, valamint női országos bajnokságot. A rangos utánpótlás viadalon szőnyegre léptek a Békés vármegyei fiatalok is, akik hat érmet hoztak haza.

V. L.

A képen a 79 kg-os dobogó, középen az aranyérmes szarvasi Hajduch Nándor, balról a második orosházi Jochim Márk (szemüveges).

Fotó: Orosházi SBK

A férfiaknál szabadfogásban 79 kg-ban a szarvasi Hajduch Nándor országos bajnoki címet nyert, az ezüstérmet az orosházi Jochim Márk szerezte meg.

Eredmények. Nők. 57 kg: 2. Szabó Zsóka (Orosházi Spartacus Birkózó Klub). 76 kg: 4. Balázs Renáta (Orosházi Spartacus BK-KIMBA). 

Férfiak. Szabadfogás. 70 kg: 2. Molnár Tibor (Orosházi Birkózó Egyesület), 3. Tóth Patrik (Szarvasi Birkózó Egyesület). 79 kg: 1. Hajduch Nándor (Szarvasi Birkózó Egyesület), 2. Jochim Márk (Orosházi Spartacus BK). 97 kg: 3. Szpisjak Bence (Szarvasi Birkózó Egyesület). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában