Kézilabda – NB I., nők

2023.04.15. 06:42

Kukely Anna már várja a békéscsabai mérkőzést

Ezen a szombaton először érkezik a Viharsarokba ellenfélként az FTC Előre-nevelésű válogatott tehetsége.

P. B.

Kukely Anna

Fotó: NS/Földi Imre-archív

Szombaton 18 órától a hazai és európai topcsapatnak számító Ferencváros ellen folytatja első osztályú női kézilabda bajnoki szerepelését a bentmaradásért küzdő Békéscsabai Előre NKSE. 

Először érkezik a Viharsarokba ellenfélként a békéscsabai születésű és nevelésű, ifjúsági és junior-Európa-bajnok, junior-világbajnoki ezüstérmes tehetség, Kukely Anna, aki tavaly nyáron igazolt az FTC-hez. 

Fotós: NS/Árvai Károly-archív

– Már alig várom a meccset és a visszatérést Békéscsabára. Végre a családdal is találkozhatok, egy ideje már nem láttam őket. – mondta hírportálunknak Kukely Anna. – Biztos különleges élmény lesz, de próbálom ezt félretenni a meccsen és a kézilabdára koncentrálni. Szerintem a Csaba mindent meg fog tenni azért, hogy megnehezítse a dolgunkat, de mi szeretnénk a saját játékunkra figyelni és sok lerohanásgólt szerezve minél nagyobb győzelmet aratni. 

A 20. életévét május végén betöltő irányító a napokban a felnőttválogatottban is bemutatkozott, az Izlanddal szemben vívott vb-selejtezős párharc szerdai, érdi visszavágóján pedig megszerezte első gólját is. 

– Nagyon jól éreztem magam és boldog voltam, hogy ott lehettem a lányokkal és megkaptam a bizalmat és megszereztem az első gólomat a felnőtteknél is. Szeretnék legközelebb is a válogatott kerethez tartozni – fogalmazott a debütálás kapcsán a tehetség.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában