Kézilabda – NB I. B, férfiak

2023.04.22. 19:57

Biztosan őrzi előkelő pozícióját a Békés

Gólgazdag mérkőzésen szerzett újabb értékes két pontot a BFKC.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A 16 csapatos férfi kézilabda másodosztályban 25 fordulót követően az előkelő ötödik helyét stabilan őrző Békés az utolsó előtti Salgótarjánt fogadta szombat este.

A szoros, kiélezett és kiegyenlített első húsz perc után a a Mezei Richárd Bendegúz, Árpási Patrik és Hrabák Miksa vezérelte hazaiak fokozatosan növelték előnyüket és bár az utolsó három percre fordulva a vendégek két gólra felzárkóztak, összességében biztosan gyűjtötte be az újabb értékes két pontot a BFKC, amely négy körrel a bajnokság vége előtt már hat ponttal lépett el a hatodik Vecséstől.

Optimum Solar-Békési FKC–Csépe Salgótarjáni SKC 37–32 (19–14)

NB I. B-s férfimérkőzés. Békés, 200 néző. V.: Fibec, Herbák. BFKC: Borbély I., Takács Sz., Kiss O. 1 – Novák Zs., Kovács Sz. 1, Szász B., Haszilló 2, Fedor 2, Varsandán Á. 2, Árpási 6, Mezei R. B. 9 (3), Horváth L. 4, Dávid M. 3, Laufer 2, Kovács R., Hrabák 5 (1). Vezetőedző: Padla József. A Salgótarján legjobb dobói: Hajdú P. 8Csuka 6 (1). Kiállítások: 8, ill. 12 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 5/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában