Labdarúgás megye II./A.

2023.04.28. 16:35

Alsóházi és csúcsrangadó is lesz az A-osztályban

Alsóházi és csúcsrangadó is színesíti a megyei II. A osztályú bajnokság 24. játéknapjára eső programját. Valamennyi találkozó szombaton játszanak le, de eltérő kezdéssel.

B. M.

Az eleki Puporka Elemér a békésiek ellen szaporíthatja góljai számát, a kovácsházi fiatalok a csabai vasutasok ellen érhetik el tavaszi első győzelmüket /Fotó: Berka István/

Míg a kiesés által veszélyeztetett sereghajtók Csanádapácán – három másik párharchoz hasonlóan – 13.30 órától csapnak össze, addig a csoport csúcsderbijén, Mezőhegyesen – illetve párhuzamosan két másik pályán – 17 órától indul útjára a labda. A határvárosban a pontvadászat további sorsa is eldőlhet, a listavezető házigazdák pillanatnyilag 4 pont előnnyel rendelkeznek a második helyen álló Szabadkígyóssal szemben.

Megye II. A osztály, 24. forduló. Április 29., szombat, 13.30: Csanádapácai EFC (14.)–Dobozi SE (15.), Békésszentandrási HMSE (9.)–Dévaványai SE (4.), Mezőberényi LE (6.)–Csabacsűdi GYLSE (12.), Füzesgyarmati SK II. (11.)–OMTK-Rákóczi (7.). 17.00: Mezőhegyesi SE (1.)–Szabadkígyósi SZSC (2.), Elek USE (5.)–Békési FC (8.), Mezőkovácsházi TE (13.)–Békéscsabai MÁV SE (10.). Szabadnapos: Mezőmegyer SE (3.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában