Birkózás - frissítve

2023.03.16. 12:18

Szél Anna az elődöntőbe jutott

Bukarestben az U23-as Európa-bajnokságon csütörtökön lépett szőnyegre Szél Anna, az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzője.

P. B.

A női 57 kilogrammosok között az orosházi birkózó fölényes győzelmet aratott az U17-es Eb-bronzérmes német Naemi Leistner elleni selejtezőben. Szél Anna végig uralta a mérkőzést, remek akciókat vezetett, szorgalmsan gyűjtötte a pontokat, és végül magabiztosan 9–4-re diadalmaskodott, így a negyeddöntőbe jutott. A négy közé jutásért az U17-es Eb-ötödik török Kaya Nazar ellen mérkőzik majd az orosházi sportolónő.

Frissítve

Szél Anna remek győzelme a női 57 kilogrammosok negyeddöntőjében. Az orosházi birkózó félperces fogáskeresés után levitte török ellenfelét, Nazar Kayát, majd egymás után négyszer is megpörgette, így egy perc elteltével technikai tussal győzött. A délutáni elődöntőben az U20-as Eb-ötödik francia Celeste Sion lesz Szél Anna ellenfele. 

Frissítve (16:21)

Az orosházi Szél Anna a csütörtök délutáni elődöntőben német és török ellenfele után 7–1-re legyőzte az U20-as Eb-ötödik francia Celeste Siont is, így bejutott az U23-as Eb-n a péntek esti döntőbe, ahol az ukrán Homeneccel mérkőzik majd az aranyéremért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában