Labdarúgás – NB III.

2023.02.19. 17:00

Újabb fájó békéscsabai vereség

Egy peches és balszerencsés büntetőből kapott góllal maradtak alul a lila-fehér fiatalok Egerben.

P. B.

Forrás: Shutterstock

A 20 csapatos harmadosztály Keleti csoportjában változatlanul sereghajtó Békéscsaba második együttese a szintén alsóházi Eger otthonában játszott idénybeli 22. mérkőzését. A kifejezetten élvezetes és jó iramú első félidőben nyílt sisakos küzdelem folyt a pályán, a csabaiak több veszélyes és látványos támadást vezettek, azonban az utolsó passzokba, illetve a befejezésekbe mindig hiba csúszott.

A második játékrész a lehető legrosszabbul kezdődött a vendégek szempontjából: a hevesiek szinte azonnal tizenegyest rúghattak és a rutinos Simon Attila büntetőjét a bal kapufára tolta Apró Ármin, ám a labda a vetődés után a földön fekvő csabai kapus fejére, majd a kapuba pattant. Ezt követően bár mindkét oldalon akadtak még gólszerzési lehetőségek, az eredmény már nem változott, így a szimpatikusan küzdő és minimum az egy pontra rászolgáló Előre II. sorozatban a 12. meccsén is nyeretlen maradt. A csabaiak jövő vasárnap délután a fővárosi Pénzügyőrt fogadják.

Eger SE–Békéscsaba 1912 Előre 1–0 (0–0)

NB III.-as mérkőzés. Eger. V.: Szabó Péter. Eger: Szalay A. – Fényes, Csutora (Kispál, 46.), Simon Attila (Ablonczy, 76.), Józsa, Juhász G., Hegedűs D., Farkas G., Burger (Vattay, 46.), Kovács D. (Berki P., 88.), Tóth László (Jónyer K., 67.). Vezetőedző: Céró Bálint. Előre II.: Apró – Bacsa K., pap Sz., Ilyés, Oláh Á. (Csák, 75.), Bónus, Babinyecz, Komáromi (Trescsula, 63.), Belanka (Kuzma, 75.), Marik S. (Sztankó, 75.), Fazekas L. Vezetőedző: Nagy Sándor.

G.: Apró (öngól) a 47. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában