Kézilabda

2023.02.16. 09:59

Marton László kapta az életműdíjat

Tizedik alkalommal rendezték meg Orosházán a Jótékonysági kézilabda bált. A két év után újra sorra kerülő, mintegy négyszáz fős eseményt az Orosházi Női Kézilabda Club szervezte meg.

G. P.

Forrás: Shutterstock

A bálon több elismerést is átadtak, az Orosházi Kézilabda Baráti Kör életműdíját az orosházi kézilabda megteremtésében végzett áldozatos, hosszú éveken át történő munkája elismeréseként Marton László kapta. A kézilabda szakember Miskolcról indulva Szarvason és Székkutason át 1987-ben került Orosházára. Edzőként, vezetőként sikeresen tevékenykedett, az 1999-ben megalakult Every Day KSE-nek 2022-ig ügyvezetője volt, később az OFKSE megalapításában is szerepet vállalt.

Elismerték a tavaly kiemelkedő teljesítményt nyújtó kézilabdázókat is. Az év utánpótlás korú leány kézilabdázója címet Ács Orsolya nyert el, míg a fiúknál Koós Róbert kapta a díjat és vette át Zalai Mihály, a Békés Vármegyei Önkormányzat elnöke felajánlását. Az év felnőtt kézilabdázója Vörös Bettina lett, aki az Oxxo Energy Orosháza NB I. B-s csapatából a legrégebb óta erősíti az együttest.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában