Labdarúgás

2022.11.23. 10:36

Négy meccset „ért” a meggondolatlan ütés

Nemcsak az idei utolsó, hanem a tavaszi első három bajnoki mérkőzést is kénytelen lesz kihagyni a sarkadi Farkas Márkus Nándor, akit az Orosházi MTK-ULE 1913 ellen 4–0-ra elveszített találkozón állítottak ki ütésért.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága keddi szokásos ülésén Baliga Balázst, a Tótkomlósi TC U19-es labdarúgóját is komolyan megintette, ami 3 bajnokira szóló eltiltással járt együtt. Nem kevesebb, mint öt csapat kapott pénzbüntetést a színes kártyák túlzott gyűjtése miatt.

További határozatok: a felnőtteknél Feke Balázs (Dévaványa), Asztalos Balázs (Tótkomlós), Kiss Csaba (Kunágota), Liszkai Patrik (Battonya), Prókai Gergő (Újkígyós) és Komáromi Gábor Richárd (Füzesgyarmat II) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzésen nem szerepelhet.

Az utánpótláskorú játékosok közül Németh Balázs (OMTK-ULE U13) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

A Gyulai TFC 6000, az OMTK-ULE 1913, a Szabadkígyósi SZSC és a Lőkösháza KSK 5-5000, a Végegyházi SE 4000 forint pénzbüntetést kapott színes lapok miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában