Kézilabda

2022.10.18. 13:14

Kisvárdán az Előre, az ONKC az MTK-t fogadja

A Magyar Kézilabda-szövetségben (MKSZ) kisorsolták a női Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait.

P. B.

Fotó: Kiss Zoltán

A küzdelmekbe most bekapcsolódó, NB I.-es Békéscsaba a szintén elsőosztályú Kisvárda vendége lesz, míg a másik Békés megyei résztvevő, a másodosztályú Orosháza az élvonalbeli MTK-t látja vendégül. Az MKSZ tájékoztatása szerint a forduló hivatalos játéknapja 2022. november 23., szerda.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Döntetlen eredmény esetén az alacsonyabb osztályú együttes jut tovább, míg két azonos osztálybeli klub döntetlenjénél a vendégcsapat lép a következő körbe. Az Európa Liga-résztvevő csapatok (DVSC Scheffler, Motherson-Mosonmagyaróvári KC, Praktiker-Vác, Siófok KC) a 4. fordulóban, a Bajnokok Ligájában szereplő együttesek (a bajnok Győri Audi ETO és az MK-címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria) a negyeddöntőben kapcsolódnak be a kupasorozatba.

Magyar Kupa, nők. A 3. forduló párosítása: Kisvárda Master Good SE–EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE, OXXO Energy Orosházi NKC (NB I. B)–MTK Budapest, Vasas SC (NB I. B)–Érd, Borsod SK-Miskolc (NB II., Észak-keleti-csoport)–Eszterházy SC (NB I. B), Gárdony-Pázmánd NKK (NB I. B)–Szombathelyi KKA(NB I. B), NEKA–Moyra-Budaörs Handball, KK Ajka (NB II., Észak-nyugati-csoport)–Dunaújvárosi Kohász KA, Pénzügyőr SE (NB I. B)–Alba Fehérvár KC.

Az elöl álló csapatok a mérkőzések pályaválasztói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában