Sorsolás

2022.09.20. 08:39

A Nagykanizsa lett az Előre ellenfele a kupában

Az NB III-as FC Nagykanizsa csapatával találkozik a Békéscsaba 1912 Előre a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában – derült ki a hétfőn este M4 Sport műsorában megtartott sorsoláson.

G. P.

Fotó: Shutterstock

A sorsolás értelmében a Békéscsaba 1912 Előre idegenben mérkőzik majd a legjobb 16 közé jutásért. A MOL Magyar Kupa 4. fordulójának hivatalos játéknapja október 19., szerda. A pontos dátumokat és kezdési időpontokat a televíziós közvetítések kijelölései után határozzák meg.

A negyedik fordulóban is egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbítás után is döntetlen az állás, a továbbjutás büntetőrúgásokkal döntik el a csapatok.

A 4. forduló párosításai: Mol Fehérvár FC–Puskás Akadémia FC, Credobus Mosonmagyaróvár (NB II)–Kisvárda, BTE Felsőzsolca (Borsod-Abaúj-Zemplén I.)–MTK Budapest (NB II), Szombathelyi Haladás (NB II)–Budapest Honvéd, Kolorcity Kazincbarcika SC (NB II)–Zalaegerszegi TE FC, Debreceni EAC (NB III)–Debreceni VSC, Nyíregyháza Spartacus FC (NB II)–Vasas FC, FC Nagykanizsa (NB III)–Békéscsaba 1912 Előre (NB II), Balatonfüredi FC (NB III)–Paksi FC, FC Ajka (NB II)–Újpest FC, Budafoki MTE (NB II) – Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II), ESMTK (NB III)–BFC Siófok (NB II), Nagyatádi FC (Somogy I.)–Monor (NB III), ETO FC Győr (NB II)–Kecskeméti TE, Nyergesújfalu SE (Komárom-Esztergom I.)–Mezőkövesd, Iváncsa KSE (NB III)–Ferencvárosi TC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában