Sutyinszki István

2022.07.12. 14:42

Ezüstérmesként zárt a szarvasi lövész

A tiszakécskei Árkusi lőtéren rendezték meg az idei Field Target Magyar Kupa-versenysorozat negyedik fordulóját, amely az utolsó viadal volt a magyar indulóknak az augusztusi, Olaszországban sorra kerülő világbajnokság előtt.

P. B.

Ennek megfelelően nehéz, jókora kihívást jelentő pályát építettek a szervezők az MK-fordulóra, így a versenyzők felkészülhettek a vb nehézségeire is. A szarvasi lövész, Sutyinszki István beszámolója szerint a nagy távolságban lévő kis célok és az erős szél is nehezítette a résztvevők dolgát. Sutyinszkinak már az elején megnyugvást jelentett, hogy a felszerelése végre hiba nélkül működött.

– Sajnos az erős hullámokban érkező széllel nem boldogultam, több lövésemet is kifújta a találati zónákból. A verseny végén a maximálisan elérhető ötven pontból negyvenegy pontot sikerült elérnem, ezzel az eredménnyel a második helyet sikerült megszereznem. 

– Az összesített versenysorozatban jelenleg szintén a második helyen állok, de remélem, az utolsó két fordulóban még tudok javítani – mondta Sutyinszki István, aki mostantól elsődlegesen a hazánkban két hét múlva sorra kerülő Hunter Field Target világbajnokságra készül a magyar csapat tagjaként. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában