Labdarúgás

2022.06.15. 16:22

Zárt kapuk mögött játszik a Kunágota

Megtartotta idei utolsó ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága, ahol a téma még a június 4-én lejátszott Kunágotai TE–Békésszentandrási HMSE (0–1) mérkőzésen történtek voltak.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A hazaiak részéről két kiállítást is hozó mérkőzésen (Kovács Adriánt és Sárvári Árpádot is piros lappal jutalmazták, előbbit azért, mert a labdával megdobta az ellenfelét, utóbbit pedig szabálytalan becsúszásért). 

 

Kovács Adriánt már korábban eltiltották 5 mérkőzésre, Papp János kunágotai sportember és klubja ügyét azonban csak most tárgyalták, akit június 14. napjától az év végéig, december 31-ig tiltották el minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől. A Kunágotai TE-t 2 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi, 2 soron következő találkozót ráadásul zárt kapuk mögött kell megrendezni. 

Multyán Lajos sportszakember 3 soron következő mérkőzésen nem ülhet le a kunágotai csapat kispadjára. Kecskés Erik Attila (Kunágotai TE) 3 bajnokin nem léphet pályára. Klubját 50 ezer forint pénzbüntetésre ítélték színes lapok miatt.

Az eleki Puporka Elemér 3 soron következő kupamérkőzésen nem öltheti fel együttese szerelését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában