Labdarúgás - NB III.

2022.04.03. 19:34

Egy pont a lila-fehéreknek

Törökszentmiklósi FC–Békéscsaba 1912 Előre II 1–1 (1–0)

Illusztráció /shutterstock.com/

NB III.-as-mérkőzés. Törökszentmiklós, 130 néző. V.: Újhelyi T. Törökszentmiklós: Csáki – Lakatos K. (Gusztafik, 46.), Tóth N., Csúri, Héder R., Kiss Cs. – Orovecz, Katona, Gyürki, Rimóczi (Poczai, 90.) – Kinyig. Edző: Gergely Mátyás. Békéscsaba II: Czinanó – Kitl (Pap Sz., 46.), Czvalinga, Szabó Cs., Kasik (Kiss L., 83.) – Bónus, Farkas B., Styecz, Varga T. – Mágocsi (Korógyi, 67.), Oláh Á. Vezetőedző: Brlázs Gábor.

A hazaiak számára kezdődött jobban a mérkőzés, akik a 14. percben megszerezték a vezetést. A csabai nevelésű Orovecz 16 méterről lőtt pontosan a hosszú sarokba, Czinanó nem védhette a jól eltalált labdát, 1–0. A folytatásban aktív mezőnymunkával teltek a percek. A vendégeknél Oláh Ákos előtt adódott egyetlen komoly lehetőség, a szentmiklósiak viszont az eredmény óvására helyezték a hangsúlyt.

 

Szünet után sem változott jelentősen a mérkőzés menete. A csabaiak támadtak, de a befejezéseknél egyetlen kivétellel rendre hiba csúszott az utolsó passzaikba. A 69. percben két csereemberük hozta össze az egyenlítést, amikor Korógyi lapos passzát Pap Szabolcs értékesítette közelről, 1–1. A maradék időben a győzelemért küzdöttek a látogatók, a házigazdák azonban eredményesen zárták le előlük a területeket, így maradt a döntetlen.

G.: Orovecz, a 14., ill. Pap Sz., a 69. percben.Jó: Csáki, Kinyig, Orovecz, ill. Pap Sz., Kasik, Szabó Cs.

Brlázs Gábor: – Az első félidő ráment arra, hogy megszokjuk a füves pályát, a másodikban már megfelelő számú helyzetet tudtunk kialakítani, csak a befejezésekkel nem volt szerencsénk. Két pontot itt hagytunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában