Röplabda

2022.01.05. 10:10

Nagy Attila az év utánpótlás edzője

A Magyar Röplabda Szövetség megválasztotta a 2021-es év legjobbjait. Díjazták az utánpótlásban dolgozó edzőket is, a női kluboknál tevékenykedő trénerek közül Nagy Attila, a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület utánpótlás vezetőedzője érdemelte ki a rangos elismerést. A szakembernek pályafutása során immár harmadik alkalommal ítélték oda a díjat.

– Nagy megtiszteltetés, hogy engem választottak 2021-ben is az év utánpótlás edzőjének. Büszke vagyok rá, hogy tavaly négy korosztályban, két arany és két ezüstéremmel zártuk a szezont. Köszönöm a klub vezetésének, hogy a nehéz helyzetben is minden lehetőséget biztosított a sikeres felkészüléshez, köszönöm a játékosaimnak és a kollégáimnak a befektetett munkát, ez közös siker – fogalmazott az elismeréssel kapcsolatban a BRSE hivatalos közösségi oldalán Nagy Attila.

Az utánpótlásban a fiúcsapatok trénerei közül a szolnoki Bodonyi Ákos lett a legjobb. A felnőtt férfi csapatoknál dolgozó trénerek közül Jókay Zoltán (Pénzügyőr), a női együttesek edzői közül Németh Szabolcs (Nyíregyháza) lett a díjazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában