Röplabda

2022.01.12. 09:43

Készen áll a játékra Bodnár Dorottya

Visszatér a Békéscsabai RSE-be az ötszörös bajnok, kétszeres Magyar Kupa-győztes center, Bodnár Dorottya.

G. P.

Bodnár Dorottya /Fotó: BRSE Facebook-oldal/

A 26 éves, 183 centiméter magas játékos másfél év után tér vissza a pályára, miután egy esztendeje életet adott kisfiának. Korábban a nemzeti csapatban is bemutatkozó egri születésű játékos, Nagy Attila jelenlegi utánpótlás vezetőedző hívó szavára igazolt 14 évesen Békéscsabára, ahol nagyon fiatalon, 2014-ben már tagja volt az első bajnoki címet szerző csapatnak. Bodnár Dorottya augusztus óta a szakmai stáb által készített speciális program alapján dolgozott, hogy visszanyerje korábbi formáját, valamint decembertől a labdás edzéseken, tehát napi két foglalkozáson is részt vesz.

– Bodnár Dorottya szinte gyerekként érkezett Békéscsabára, szemünk láttára nőtt fel és immár édesanyaként köszönthetjük sorainkban ismét – nyilatkozta a klub hivatalos közösségi oldalán Baran Ádám, a BRSE elnöke. – Részese a klub sikertörténetének, ötszörös magyar bajnok játékos, akivel folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, a BRSE-család egy emberként örült gyermeke születésének. Egyeztettünk róla, hogy amint lehetséges, szeretne visszatérni a pályára, melyre gondos felkészítő munka után immár megvan a lehetőség. A stáb elmondása alapján nagyszerű kondícióban van, így a szezon hátralévő részében segítségünkre lesz céljaink elérésében.

A játékos a 2021–2022-es idény végéig szóló szerződést írt alá, de felek deklarálták, hogy nyitottak a további együttműködésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában