Kick-box

2022.01.06. 17:26

Évzárót tartottak Füzesgyarmaton

Az év végén a sportélet egyik megszokott eseménye, hogy a klubok összegzik az év eseményeit, történéseit, együtt örülnek az elért eredményeknek.

December végén a füzesgyarmati Hegyesi Kick-box Egyesület tagjai és szimpatizánsai, vendégei is ilyen eseményre gyűltek össze a sárréti városban. A meghívott vendégek között jelen volt a klub egykori névadó alapítója, Hegyesi Zsolt, s az is örömteli volt, hogy olyan régi „harcosok” is eljöttek, akik ma már nem aktívak, de büszkék arra, hogy ebben a klubban gyakoroltak hosszú éveken keresztül. Szabó Imre, Száva Lajos, Rostás László, Gasparik Zoltán, Csató Attila és társaik egymás után elevenítették fel a régi emlékeket, s néhány megfakult, de nagy becsben tartott fotó is előkerült. A meghívott vendégek között foglalt helyet Shihan Gregor László VIII. danos mester, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is. 

A klub vezetője, Gasparik Róbert III. danos mester elemezte az elmúlt, csöppet sem könnyű időszakot. A rövid beszámoló után köszöntötte a klub legeredményesebb versenyzőjét, Bak Ágnes Pannát, aki a Montenegróban, Budvában megrendezett utánpótlás kick-box Európa-bajnokságon csapatban ezüstérmet szerzett, egyéniben pedig az ötödik helyen végzett. Gregor László a megyei harcművész szövetség elnöke is köszöntötte a megjelenteket, kihangsúlyozva, hogy a klub erejét mutatja, ebben a nehéz időszakban is életképes maradt, és jó eredményeket ért el. Külön öröm a régi tagok megjelenése, ami azt mutatja , hogy a Hegyesi KBE megbecsüli a múltat is, s ez a jövő záloga. A jó hangulatú este vacsorával, és baráti beszélgetéssel zárult. A résztvevők úgy búcsúztak, hogy újult erővel vágnak neki az 2022.-es év feladatainak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában