célbaugrás

2021.11.05. 09:23

Börgöndön zárták a szezont a csabai ejtőernyősök

Börgöndön rendezték meg a szezon utolsó versenyét a sportágban. A 14. Aeroking Kupa nyílt célbaugró viadalon négy békéscsabai indult.

G. P.

Az egyéni versenyt a Szolnoki Honvéd SE-t képviselő Kéri Tibor nyerte, megelőzve a veszprémi Mórocz Bélát és az Albatrosz ejtőernyősét, Préházi Sándort. A 19 egyéni induló közül a legjobb békéscsabai a Szolnoki Honvéd SE-ben induló Krajcsi Pál volt, aki a hatodik helyen zárt. A csabai a Kvasz András Békés Megyei Repülő és Ejtőernyős Egyesület legjobbja Varga Zoltán lett, aki nyolcadik, klubtársa, Leszkó György a tizennegyedik, míg Belleli Csaba a tizenhetedik helyen zárt.

A csapatversenyben a székesfehérvári Albatrosz győzött, megelőzve a Szolnoki Honvéd SE első számú csapatát, melyben a békéscsabai Krajcsi Pál is szerepet vállalt. A negyedik helyezett „Keresem” SE fantázianévre hallgató négyesben a Kvasz András Békés Megyei Repülő és Ejtőernyős Egyesület három versenyzője, Belleli Csaba, Leszkó György és Varga Zoltán indult, egy aerokinges, Sztasák Imre társaságában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában