Sportlövészet

2021.10.12. 14:56

Harmadik hely a Magyar Kupában

A Hunter Field Target (HFT) Magyar Kupa utolsó fordulójával befejeződött az idei szezon a sportlövőknél.

G.P.

A Magyar Kupa zárására Mogyoródon került sor. Az utóbbi időben minden hétvégén versenyző szarvasi Sutyinszki István teljesítménye ezúttal az ötödik helyhez volt elég, és ezzel az eredménnyel az idei HFT Magyar Kupa versenysorozatban az összesítésben a 3. helyet érte el.

– A verseny kezdetén esett az eső és erősen fújt a szél, ami nehezítette a sportlövők dolgát – tekintett vissza a versenyre Sutyinszki István. – Szerencsére a felénél elállt az eső, és a szél is szinte teljesen leállt. A pályát kiválóan megépítették, nehéz volt, sokat kellett gondolkodni, mindenre figyelni kellett. Nekem nem sikerült túl jól a nap, az ötödik helyet sikerült elérnem és ezzel a pontversenyben a harmadik legjobb lettem. Remélem, hogy jövőre sikerül feljebb lépnem a dobogón.

Tavaszig nem lesz komoly verseny, vége az idénynek. Addig is gyakorlok szorgalmasan, mert nagyon rám fér. Még lesznek kisebb klubversenyek, ezek is kiváló alkalmat nyújtanak a gyakorlásra – mondta a kiváló sportlövő, aki egy héttel korábban a Field Targetben Magyar Kupa-győztes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában