cselgáncs

2021.10.19. 09:53

Halmágyi Tamara ezüstérmes az ob-n

Cegléden, az Ungvári Miklósról elnevezett Ceglédi Judo Központ adott otthont az U23-as, 23 év alattiak magyar bajnokságnak.

G.P.

Archív felvétel

A békéscsabai Hato Judo és MMA SE-t három dzsudoka képviselte. Halmágyi Tamara a +78 kg-ban két nyert mérkőzés után a döntőre kicsit elfáradt, és vereséget szenvedett, ezzel a 2. helyen zárt. Szegedi Evelin az 52 kg-osok között szép mérkőzéseket vívott és a pontszerző 7. helyet érte el. Evelin dzsúdója folyamatosan fejlődik, szorgalma alapján még sok sikerben lehet része. Szlávik Gergő korábbi junior magyar bajnok a 66 kg-ban egy vesztes és egy győztes meccsel ezúttal csak 7. lett, amiben közrejátszik, hogy munkahelyi elfoglaltsága miatt csak ritkábban tudja látogatni az edzéseket.

Archív felvétel

A csabai klub a közelmúltban Százhalombattán megrendezett szenior országos bajnokságon is érdekelt volt, ahol Tóth Szabolcs és Fábián Ildikó aranyérmes lett, valamint szintén első helyezést ért el a Makón megrendezett BM bajnokságon Szlávik Gergő és Halmágyi Antal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában