labdarúgás megye I.

2021.10.27. 21:05

Az esélyesebb gyulai csapat nyert a pótolt meccsen

Gyulai TFC–Szeghalmi FC 3–0 (0–0)

G. P.

Megyei I. osztályú mérkőzés. A 3. fordulóból pótolt találkozó. Gyula, 100 néző. V.: Zahorán. Gyula: Molnár P. – Kovács Zs., Trescsula, Oláh A., Kukla Zs., Nagy G. (Bíró), Radics (Bozó), Nagy E. (Kiss T.), Boros (Kocsis), Palik, Bánfi (Szász). Edző: Sajben Gábor. Szeghalom: Nagy Sz. – Tatár, Fazekas, Cserna R., Takács J., László (Tófalvi), Répási, Marton, Czvalinga, Mészáros, Seres (Zsila). Edző: Boruzs István. G.: Trescsula az 55., Radics az 58., Szász a 86. percben. Jó: Molnár P., Trescsula, Kovács Zs., Szász, ill. az egész csapat.

Sajben Gábor: – Sportszerű találkozón, a második félidei játékunk alapján már nem volt kérdés, hogy megnyerjük ezt a kötelezőnek mondható párharcot. Sok sikert a szeghalmi csapatnak! Boruzs István: – A vasárnapi vereség és a hétközi meccsnap ellenére a csapatom nagy akarattal játszott. Az első félidei játékunk hibátlan volt, sajnos a második játékrészben volt egy-egy rövidzárlat, amit az ellenfelünk kihasznált. Dolgozunk tovább, ahogy eddig is és szeretnénk a hétvégén javítani. További sok sikert a gyulai csapatnak! Vincze Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában