labdarúgás

2021.09.01. 13:42

Ez már egy másik Debrecen volt

A Magyar Kupában aratott 2–0-ás győzelem után a bajnokságban is Debrecenben debütált a Gyulai Amazonok NB II-es nagypályás női labdarúgócsapata. A fürdővárosiak nem tudták megismételni a korábbi bravúrjukat, a különbséget Jakus Lili mesterhármasa jelentette a felek között.

G. P.

Az ezúttal jobb napot kifogó debreceni csapat ellen nem volt hatásos ellenszerük a gyulai lányoknak. Jakus Lili és Hardon Rita révén hamar kétgólos előnyre tettek szert a hajdúságiak. Sovány Dorina szépségdíjas találata korrigált az eredményen, de a térfélcsere előtt még villanni tudott a hazaiak támadója. Nem változott a helyzet a második félidőben sem, inkább a hazai csapat dominált, helyzeteiből pedig újabbat tudott gólra váltani.

A következő fordulóban már hazai pályán mérkőzik meg Molnár Zoltánné együttese, szeptember 5-én 13.00 órakor a Bodon FC érkezik Gyulára.

Molnár Zoltánné:

– Elégedetlen vagyok a mutatott játékkal, a játékosok többsége mélyen a tudása alatt játszott. Pedig két szép győzelmet értünk el a bajnoki rajt előtt, ami erőt adott nekünk a találkozóra. A lépés azonban jobban kijött a Debrecennek, több poszton is felülmúlt minket, így megérdemelten tartotta otthon a pontokat.

DVSC-DEAC–Gyulai Amazonok 4–1 (3–1)

NB II.-es női labdarúgó-mérkőzés. Debrecen, 50 néző. Vezette: Kiss P. Gyula: Palócz M. – Szappanos (Barthalos), Paál, Lovas, Csanálosi, Molnár Á., Sovány, Szerb, Hack, Mezei, Komlósi. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Jakus a 9., a 42., a 82., Hardon a 29., ill. Sovány a 33. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában