Labdarúgás

2021.09.08. 15:44

Csapatra való játékos bűnhődött

Színes kártyákban gazdag hétvégét zártak a csapatok a megyei labdarúgás különböző szintjein, nem is maradtak el a büntetések, ezúttal öt egyesület részesült pénzbüntetésben. A sarkadi klubnak azért kell 15 ezer forintot fizetni, mert az U17-es csapatában próbált „álcázni” oda nem jogosult labdarúgót. A kiállítások miatt tíz játékos kénytelen kihagyni hosszabb-rövidebb időt.

G. P.

Az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) döntésének értelmében a felnőtteknél Mucsi Dániel (Gádoros) 3, Frankó Márk (Szabadkígyós), Barna Márk (Kevermes) és Jász Zoltán (Bucsa) 2-2, Olej Tamás Gergő (Mezőberény), Nagy Dávid (Kétegyháza), Kovács Imre (Tótkomlós), Németh Márk (Medgyesbodzás) és Friedl József (Pusztaföldvár) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótláskorúaknál Ticudean Ábel Simon (Gyulasport U19) 2 soron következő találkozót hagy ki.

A FEB Tóth Sándort (Sarkadi KLE U17) 2021. október 5-ig minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől eltiltotta.

Színes lapok miatt a Szabadkígyós 8400, a Gádoros 7000, a Nagyszénás 6000, a Dévaványa és a Mezőmegyer 5-5000 forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában