motorsport - videóval

2021.08.24. 10:03

Podani Milán első hellyel nyitott, harmadikkal zárt

Másfél év kényszerszünet után augusztus 20-án Kunmadarason rendezték meg a stunt riding magyar bajnokság első fordulóját.

G.P.

A motorozáshoz legideálisabb időjárási viszonyok mellé még a szép számú közönség sem maradt el ezzel is fokozva a régen várt verseny hangulatát. Aki valamit is számít ebben a szakágban néhány kivétellel jelen volt, így a szarvasi Podani Milán is, aki kiéhezve várta már a fordulót.

Milán felkészülésében is érződött a hosszú kihagyás, és az elmúlt hetek felvételi vizsgái is, de nagyon várta már, hogy a Kawasaki mellett élesben is kipróbálja az új motorját, a Honda CBR-1000-est.

Az idei verseny a korábbi rendszer alapján kvalifikációval kezdődött, ami öt kötelező gyakorlatot jelent, plusz egy szabadon választott elemet, amit a versenyző a saját programjában legjobbnak ítél. Ebben a körben a szarvasi motoros jól rajtolt és taktikázott a két motorral, így az első helyre kvalifikálta magát.

Ezután következett a szabadon választott ötperces programja. Az egyébként jól megtervezett, számtalan nehéz technikai elemekből összeállított produkcióját meglepetésre csak a harmadik helyre pontozták. Ami azért vigasz a továbbiakban, hogy a dobogón maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában