labdarúgás NB III./galériával

2021.08.29. 19:20

Hetven percen keresztül jól állta a sarat a Gyulai TFC

A nagy terveket szövögető, az NB III-as bajnokság nyugati csoportjában harmadik helyen álló, egykori NB I-es BVSC-Zuglót látta vendégül a Gyulai TFC együttese a Magyar Kupa 128-as főtábláján.

G. P.

20210829 Gyula Gyulai Termál FC BVSC Zugló labdarúgó mérkőzés fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Gyulai Termál FC–BVSC-Zugló 0–3 (0–1)

Labdarúgás Magyar Kupa, országos főtábla, 2. forduló, a legjobb 64 közé jutásért. Gyula, 200 néző. V.: Újhelyi (Balla, Elek). Gyula: Kajári – Nagy S., Kovács Zs., Oláh A., Kukla Zs. (Boros), Nagy G. (Pohl), Palik, Trescsula, Nagy E. (Bozó), Bánfi (Magyar), Radics (Szász). Edző: Sajben Gábor. BVSC: Kovács B. – Májer, Komódi, Pálinkás, Nagy J., Zöld (Kádár), Osztovits, Nádor, Simon, Bartos, Ladányi. Edző: Buzsáky Ákos. G.: Bartos a 20., Ladányi a 70., Kádár a 89. percben. Jó: Oláh A., Kukla Zs., Trescsula, Palik, ill. Osztovits, Kovács B., Zöld, Nádor, Májer.

20. perc: Egy szabadrúgás után a felső kapufáról kipattanó labdát Bartos 5 méterről a jobb sarokba fejelte, 0–1.

70. perc: Szöglet után a hosszú felé ívelt labdát Ladányi közelről fejelte meg, ami Kajári kapus és a kapufa között került a hálóba, 0–2.

89. perc: Szépen kijátszott akció végén Kádár szépen cselezte ki Kajárit és 8 méterről a jobb alsó sarokba helyezett, 0–3.

Fotó: Bencsik Ádám

Az első félidőben többet birtokolta a labdát a BVSC-Zugló, de csak egy pontrúgásból tudta megszerezni a vezetést. A gyulaiak kontrákból próbáltak szögleteket, pontrúgásokat kiharcolni, de nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. Az osztálykülönbség a mérkőzés végére domborodott ki, megérdemelten jutott tovább a vendégcsapat.

Sajben Gábor: – Igyekeztünk kulturáltan játszani a jobb erőkből álló fővárosi csapat ellen. Két rögzített szituációból kaptuk az első két gólt. Büszke vagyok a csapatomra, emelt fővel jöhettünk le a pályáról.

Buzsáky Ákos: – A következő héten két bajnoki mérkőzésünk lesz, ezért olyan fiatalokat próbáltam megnézni, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, mert a hosszútávú céljaink eléréséhez nagy szükségünk van egy erős, bő keretre. A játékosaim ma jelesre vizsgáztak. Köszönjük szépen a vendéglátást és sok sikert kívánunk a hazai csapatnak! Vincze Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában